summer holiday!

21.09.2014
00:26

hei dere! 

Nå tenkte jeg å srkive litt om min sommer ferie, og legge ut litt bilder. Dette er jo ganske vanlig at bloggere gjør så da kan jo jeg også bare fyre løs med masse bilder fra min sommer i 2014! Jeg elsket hvertfall å lese sånne innleggselv så jeg håper du liket mitt innlegg! 

MALLORACA: 

Jeg var en uke i mollrca (PALMA) med min bestevenn synnovealise.blogg.no! Det var en utrolig fin opplevelse for meg, og ikke minst stedet var så fint! Det er hvrtfall et sted jeg vil reise tilbake til, helt fantastisk. Stranden var perfekt, resurantene og ikke minst hotellet vårt. Det var så fint, basenget, stole, salongen og bare alt var veldig fint der inne. 

 


fineste resuranten mitt i palma by! 


standart frokost hahh 

HELLAS: 

Da kan vi gå over til Hellas med sarah. det er min andre bestevenn, jeg var også med sarah sin familie til hellas i en uke. Det var en uytrolig fin opplevelse det også, elsker syden super masse! Men det var mer en slags "slappe av" ferie føler jeg. Vi var på en liten øy som heter Syros, der familen til sarah kjenner et par folk som også reiser det hvert år. På syros er det sjeldnt butikker som klær osv. Det var mer stans ferie eller bassenget selfølgelig. Vi hadde privat basseng så det var veldig avslappende itilleg til at vi bodde i en slags leilighet som lå hvesiden av 3-4 andre leiligheter. Selve reien til Syris er helt forferdelig skal eg si deg, da flydde vi først til santorni kl.6-7 tiden på morningen, så måtte vi ta to båter som tok ca. 4 timer til sammen, itilleg er setene på båtene veldig vonde å sitte i, men det var jo verdt det når vi var  framme! 

 

Ja, håper dere likte dette inlegget! mye lasting av bilder nå... hhah. Dette var hvertfall min sommer og det var to fantastiske turer begge to, uten tvil!  

1 kommentar

Charlotte 03.10.2014 20:27
Var det varmt i mallrca? Lå stranden midt i byen & var stranden for alle? Værsåsniill svar. Skal til Mallorca om noen dager. Elsker bloggen din
Camilla Nilsen 06.10.2014 11:30
Charlotte: hei! Ja det var kjempe varmt i mallorca og vi bodde hvertfall 3 min fra stranden. Det var kjempe fint der <3

Skriv en ny kommentar

Camilla Nilsen 15, Bergen
Heisann! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen by. Her har jeg tenkt og skrive litt om hverdagen min dag til dag og legge ut litt bilder, håper du liker bloggen min

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits