Tilbake igjen for godt

03.12.2014
21:27

Haloen alle skjønne! 

Nå er jeg tilbake igjen etter en utrolig lang og deilig pause. Det har vært så utrolig mye prøver og lekser og så mye som har skjedd den siste måneden så jeg bestemte meg for å ta en lang pause fra bloggen. Som dere sikkert skjønner så må jeg priotere helsen og skolen og venner før bloggen.. Jeg har også vært mye vekke fra skolen, fordi jeg har nemmelig vært mye trøtt og sliten også har jeg fått nakkebetennelse :( jeg skal til legen i helgen og får ordnet på dette, siden jeg ikke har gjort dette før nå så har betennelsen gått ned i skulderene og ned i armene. Så håper dere skjønner hvorfor jeg tok en pause. jeg vet jeg kankskje skulle gitt beskjed når jeg bestemte meg men jaja, jeg er hvertfall tilbake nå ♥ Nå skal jeg fortsette å øve på matte tentamen som vi har i morgen.. skjønner ingenting av matte, det er helt forferdelig. 

I morgen kommer d innlegg av hvilke sminke jeg bruker til hverdag, Håper dere for en fin uke videre også er d snart helg igen!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla Nilsen 15, Bergen
Heisann! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen by. Her har jeg tenkt og skrive litt om hverdagen min dag til dag og legge ut litt bilder, håper du liker bloggen min

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits