Hair products

09.12.2014
19:58

Hei alle sammen! 

Forleden så fikk jeg et spørsmål hva jeg bruker i håret og hvrodan jeg steller det generelt i hevrdagen. Det er noe som er veldig gøy å lese om, det synes hvertfall jeg, jeg elsker å få tips til hva jeg kan gjøre med håret osv. I min tilstand så sliter utrolig mye med folkete og slitt hår, så jeg begyner å bli rimelig lei håret mitt nå, hehe. Uansett hvor mye jeg børster det så blir d helt ekkelt etter kakje 10 min? Sist gang jeg var hos frisøren så fikk jeg en kur som jeg elsket, den hjalp meg faktis veldig mye. Den er desverre tom så jeg har ikke bildet av den, men senere i uken skal jeg kjøpe ny så da skal jeg ta ilde av den til dere! 

Shampo&balsam: 

 


Big sexy hair, koster rundt 300 kr for begge to om jeg ikke tar helt feil. de får du også kjøpt hos frisører, jeg kjøpte hvertfall mine her i bergen. 


Olje fra loreal paris elvital, Extraordinary oil. denne bruke jeg bare av og til, hvis jeg har veldig puffete og rotete hår. Den roer på en måte ned volumet og da blir det veldig fint, den gjør også tuppene mine mye glattere så da ser det mye mindre slitt ut. 


Tangle Tezzer, 159kr fra aopteket. Denne børsten er jeg veldig glad i, denne ambefaler jeg på det sterkeste for dere som har mye floker. 


Siste produktet er rettetangen min fra herstyler, denne fikk jeg i julegave for noen år siden så jeg aner ikke hva den kostet. Tror heller ikke at de selger denne enda siden det er litt lenge siden jeg fikk den. Før så likte jeg ikke denne i det helle tatt, men nå som jeg har fått litt sjokkere hår så er den ganske bra, tar litt lang tid  bli varm, men jeg slår den alltid på når jeg bygnner å sminke meg så er den varm når jeg er ferdig sminket. 
 

Så dette er det jeg bruker for at håret mitt skal fungere i hverdagen, håper dere fikk noen tips og likte innlegget! Ha en fin kveld videre! ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla Nilsen 15, Bergen
Heisann! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen by. Her har jeg tenkt og skrive litt om hverdagen min dag til dag og legge ut litt bilder, håper du liker bloggen min

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits