3 søndag i advent!

14.12.2014
13:12

Hei alle sammen!

Nå er det bare en og en halv uke til jul igjen! Gleder meg så masse til juledagene fremover, og ikke minst nyttårsaften med fyverkeri og så mye mer. I år så skal jeg feire jul med pappa sin familie så det tenker jeg blir kjempe koselig, så feirer jeg nyttårsaften her med mamma og venner osv. Vet ikke helt hva planene mine blir men skal hevrrfall ut med venner!

Over til i dag. Nå skal jeg bare gjøre meg klar å sminke meg så skal jeg på juleshopping med mamma å kjøpe inn resten av gavene. Senere på dagen skal jeg til byen med noen venner og se litt på konserten til isac elliot, vi har ikke biletter så vi får vell bare prøve å snile oss litt inn hahaha.

Men nå må eg kjappe meg, så vi snakkes!

Saturday

13.12.2014
15:30

Haloen alle søte!

Nå må jeg egentlig løpe ut døren for å rekke bussen men måtte jo skrive noe til dere i dag. Jeg skal på vestkanten med camilla å kjøpe litt julegaver osv så det blir nok kjempe koselig! I morgen er jo alle sentre søndagsåpent så da tar jeg meg sikkert en tur å kjøper litt gaver. Må jo bare få sagt at jeg har ikke kjøpt en julegave i år, så nå er det virkelig på tide å begynne, hahhaha!

Men jeg håper dere får en strålende dag så snakkes vi!

Endelig snø i bergen :D

Hair products

09.12.2014
19:58

Hei alle sammen! 

Forleden så fikk jeg et spørsmål hva jeg bruker i håret og hvrodan jeg steller det generelt i hevrdagen. Det er noe som er veldig gøy å lese om, det synes hvertfall jeg, jeg elsker å få tips til hva jeg kan gjøre med håret osv. I min tilstand så sliter utrolig mye med folkete og slitt hår, så jeg begyner å bli rimelig lei håret mitt nå, hehe. Uansett hvor mye jeg børster det så blir d helt ekkelt etter kakje 10 min? Sist gang jeg var hos frisøren så fikk jeg en kur som jeg elsket, den hjalp meg faktis veldig mye. Den er desverre tom så jeg har ikke bildet av den, men senere i uken skal jeg kjøpe ny så da skal jeg ta ilde av den til dere! 

Shampo&balsam: 

 


Big sexy hair, koster rundt 300 kr for begge to om jeg ikke tar helt feil. de får du også kjøpt hos frisører, jeg kjøpte hvertfall mine her i bergen. 


Olje fra loreal paris elvital, Extraordinary oil. denne bruke jeg bare av og til, hvis jeg har veldig puffete og rotete hår. Den roer på en måte ned volumet og da blir det veldig fint, den gjør også tuppene mine mye glattere så da ser det mye mindre slitt ut. 


Tangle Tezzer, 159kr fra aopteket. Denne børsten er jeg veldig glad i, denne ambefaler jeg på det sterkeste for dere som har mye floker. 


Siste produktet er rettetangen min fra herstyler, denne fikk jeg i julegave for noen år siden så jeg aner ikke hva den kostet. Tror heller ikke at de selger denne enda siden det er litt lenge siden jeg fikk den. Før så likte jeg ikke denne i det helle tatt, men nå som jeg har fått litt sjokkere hår så er den ganske bra, tar litt lang tid  bli varm, men jeg slår den alltid på når jeg bygnner å sminke meg så er den varm når jeg er ferdig sminket. 
 

Så dette er det jeg bruker for at håret mitt skal fungere i hverdagen, håper dere fikk noen tips og likte innlegget! Ha en fin kveld videre! ♥

Ny uke, nye muligheter!

08.12.2014
15:44

hei alle sammen! 

i dag er det mandag, kjedeligste dagen i uken hehhe. Men det betyr ny uke og nye muligheter. I dag på skolen hadde jeg to prøver en i nynorsk der jeg fikk 4, og en i rle som jeg ikke har fått tilbake enda, men det gikk faktisk utrlig bra så for min del så startet uken kjempe bra for meg. resten av uken har vi sånn 3 presentasjoner så skal begynne med samfunnsfagen i dag.. men senere i dag så skal jeg til matilde å sove hos hun så det blir koselig♥ Ellers så skal jeg mest sannsynlig til pappa i helgen, og kanskje på ski, men det snakker jeg om senere i uken om det blir noe av da :D Ha en fantastisk dag videre alle fine så snakkes vi! 


Bilde fra i morges, hhee...

Sleep tight!

07.12.2014
00:52

hei alle fine og god kveld! 

Nå har jeg skkurat sittet meg til rette i sengen med gode bær og selfølgelig litt brus, (hihih). I hele dag har jeg bare sovet egentlig også øvd litt mer på rle-prøven. Våknet i 2-3 tiden av at mamsen kom opp med frokost, det var så utrolig deilig. Men i morgen skal jeg i bursdag til min farmor, hun hadde enkli bursdag i dag da.. det hadde forresten vb tonje også, så gratulerer til dere to! ♥ Og da ble klokken 12 og da har sarah også bursadg hhaha, alle har bursdag for tiden. jaja gratulere til alle tre, iloveu! Nå skal jeg få meg litt søvn så jeg klarer og stå opp i morgen litt tideligere, god natta alle sammen, sleep tight. 

 
mamsen 

 

 

innkjøp fra de siste ukene/månedene!

06.12.2014
12:33

Hei alle sammen! 

Yes, lørdag♥ Beste dagen i uken, hvertfall nesten allid hhah. Men i dag skal eg som sagt bare øve og litt forskjellig. Så siden eg ikke har noe gøy å skrive om så kan dere heller få se litt innkjøp fra den siste tiden. 


 Grå topp fra bikbok i xs. 100kr, på salg 


Treningstøy, anner ikke hvilke butikk og hva de kostet.. mamma kjøpte det i Sverige. Bukse fra bikbok, kostet 599kr. 


Puse-cardigan i hvit fra Nelly, prise vet jeg ikke.


Foundation: farge 225, kjøpt på cubus for 149kr tror jeg. Eye-liner, farge black, kjøpt på cubus for 119kr. Vippetang fra h&m,kostet 39kr. 

 

Det var noen av innkjøpene, noen ting til som er i vask osv, men håper dere likte det! skal jeg lage sånn flere ganger, eller vil dere ha video?? Kommenter under hva du vil se neste gang♥

Weekend

05.12.2014
19:30

Hei alle søte!

Nå er det endelig helg igjen, det er sp utrolig deilig følelse. Denne helgen blir nokk litt rolig for meg, har nemnelig en prøve på mandag i rle. Har ellerede begynt å øve så håper jeg klarer den bra! Ellers så håper jeg dere får en kjempe fin helg og koser dere masse!

Tilbake igjen for godt

03.12.2014
21:27

Haloen alle skjønne! 

Nå er jeg tilbake igjen etter en utrolig lang og deilig pause. Det har vært så utrolig mye prøver og lekser og så mye som har skjedd den siste måneden så jeg bestemte meg for å ta en lang pause fra bloggen. Som dere sikkert skjønner så må jeg priotere helsen og skolen og venner før bloggen.. Jeg har også vært mye vekke fra skolen, fordi jeg har nemmelig vært mye trøtt og sliten også har jeg fått nakkebetennelse :( jeg skal til legen i helgen og får ordnet på dette, siden jeg ikke har gjort dette før nå så har betennelsen gått ned i skulderene og ned i armene. Så håper dere skjønner hvorfor jeg tok en pause. jeg vet jeg kankskje skulle gitt beskjed når jeg bestemte meg men jaja, jeg er hvertfall tilbake nå ♥ Nå skal jeg fortsette å øve på matte tentamen som vi har i morgen.. skjønner ingenting av matte, det er helt forferdelig. 

I morgen kommer d innlegg av hvilke sminke jeg bruker til hverdag, Håper dere for en fin uke videre også er d snart helg igen!  

koselig helg!

02.11.2014
23:20

Hei alle sammen! 

I helgen har jeg sovet hos venner så fikk ikke tid til å blogge før nå..heloween og hele pakken. På fredag var jeg på haloween fest med mange fantastiske folk, det var kjempe koseli! Etter det så gikk jeg å sarah hjem her å overnattet. Klokken 1 når vi våknet var det bare å spise og løpe til bussen som jeg knapt rakk, hahha. Grunnen var fordi jeg måtte kjappe meg ut til matilde å hjelpe hun å gjøre i stand til bursdagen hennes. På kvelden når vi hadde gjort alt klart osv, så fikk vi vite at naboene hadde mistet nøkklene til lokalet så da ble det jo ingen bursdag alikvell... det var urolig dumt:( Men da gikk vi heller ut med folk istedet, koselig det også. Jaja dett var en kort oppdatering fra min helg! Nå skal jeg se litt på vampire diaries så skal jeg hoppe til sengs etter det, ha en fin søndagskveld videre♥

 

min lillebror og sarah sin lillebror, åe se kor søte og skummel hahha 
Helgen

26.10.2014
12:31

Hei alle sammen! 

Nå har jeg og Matilde nettop stått opp fra en forferdelig natt, hahha i går veld klarte vi å ødelegge sengen min så nå må jeg mest sannsynlig ligge å sofaen i dag. Vi skal snart ned på butikken og kjøpe noe taco greier og litt sånn, det blir forkosten i dag for oss. 

Ellers i helgen så har overnattet hos linne, det var kjempe koselig. På fredag var vi på nattåpent med noen folk, men jeg fant ingen ting så det blir ingen innkjøps innlegg, haha. Etter det gikk vi bare hjem å lagde pizza med jorbær og smeltet sjokolade. I går på lørdag så var meg og matilde på kino å så kaptein sabeltann, hahah den var faktisk overraskende skummel og bra, jaja det var hvertfall koselig. 

det var min helg, så snakkes vi ♥
 

Lenge siden sist

23.10.2014
17:09

Hei alle fine!!♥

Først må jeg bare beklage for helt elendig blogging den siste uken.. De siste to ukene har vært så utrolig stessendes! Jeg har i tilleg vært hos papa de to siste ukene s da har jeg som sagt ikke data heller..Må få meg en data der ute så jeg klarer å håndtere bloggen bedre. Men nå er jeg hvertfll tilbke hos mamma og her blir jeg nok en stund, så jeg får roet meg litt ned og slappet av osv.. Ellers så håper jeg at dere har det bra? Jeg har hvertfall det. Jaja, i helgen skal jeg hvertfall sove hos nen venner osv, så da er jeg mest sannsynlig masse ute. ser fraktisk frem til denne helgen. Nå har jeg nettop kommet hjem fra å ha handlet og litt deverse med mami, det var kjempe koselig. Vi glente j tiden helt så middag spiste jeg i bilen på vei hjem, SUSHI♥ Elsker sushi, det er så utrolig godt. Nå skal jeg gå i dusjen og bare slappe av her hjeme i dag, så snakkes vi morgen! 

 
Lekser, prøver, skole, åhh

15.10.2014
18:58

Hei alle fine!

Nå sitter jeg hjemme hos min pappa og øver pp prøve.. IGJEN. Ja vi har prøve på fredag i samfunnsfag, så tenkte det var like greit å bare begynne to dager før så eg hvertfall klarer en 4. Men over til noe helt annet! I helgen skal min bestevenn være hos oss fra fredag til mandag, i 3 dager, det skal bli kjempe gøy og koselig! Grunnen er fordi foreldrene skal vekk så da kan hun sove hos meg og mamma. Vi skal ikke noe spsielt, sikkert bare være ute og slappe av, se på film osv.. Så ka skal jeg love at vi tar noen bilder. Som dere sikkert har lagt merke til så blogger jeg alltid fra tlf når jeg er hos pappa, grunnen er fordi jeg ikke har min egen data hos pappa, har bare mac hos mamma, så håper det går fint. Nå må jeg øve mer så snakkes vi sannsynligvis i morgen <3

Skolelei allerede

13.10.2014
20:45

Hei alle sammen!

Nå sitter jeg hjemme og øver på en matte prøve vi har i morgen, skal innrømme at det ikke går min vei i dag men øving. Matte er et av mine svakeste fag på skolen og skjønner nesten aldri noe i matte, haha jaja. I tilleg så er jeg allerede blitt skolelei, noen andre som er enig med meg? Jaja, litt kjedelig innlegg men måtte bare oppdatete dere! Jeg tok forresten skolebikde i dag som ble ganske stygt, haha ! Klage innlegg i dag :( får fortsette å øve så snakke vi i morgen ??

Noen forslag?

12.10.2014
15:53

Heisann alle sammen! 

 først og fremst må jeg bare beklage for en forferdelig dårlig blogging den siste uken, jeg har bare hatt planer også bare rett og slett glemt bloggen litt. Men det som dere andre blggere sikkert kjenner dere igjen i så er det litt vanskelig å sette seg ned å blogge hver dag om alt og ingenting! Denne uken har jeg bare vært med venner så det er egentlig litt kjedelig for dere å lese om. Så om dere har noen forslag til hav dere vil ha ut på bloggen, innlegg om ambefalinger, innkjøp, osv.. bare skriv det i kommentarfeltet! Men nå er høstferein over.. trenger en uke til jeg. Men jaja sånn er det, i tilleg har vi en matteprøve på tirsdag, så jeg får vell sitte meg ned med den i kveld og i morgen, kjedelig. Alt i alt har ferein min hvertfall vært kjempe gøy og koselig med venner og litt famile. Vi snakkes i morgen, og senere i uken kommer spørsmålene fra spørsmålsrunden ♥

Her er litt bilder fra min høstferie..

 


ignorer neglene mine, heheh


Cardigan og sjerf fra nelly, og genser fra bikbok. 

Helgen+outfit

06.10.2014
00:17

Hei alle søte! 

Grunnen til at jeg ikke har blogget fra macen på en stund er fordi mamma har brukt den i helgen, så da tok jeg en dag fri. Håper det gikk fint! I denne hegen har jeg bare vært ute på farten, så på fredag var jeg ute og kom hjem i 11 tiden, samme som jeg gjorde i går! Som dere vet så elsker jeg å være ute med venner, det er så koselig. I dag har jeg vært på tur med meg og tonje sin familie, ute i åsane. Det var egentlig ganske så koselig å være ute med familen! etter den fine turen så gikk jeg hjem i en times tid å slappet av før karoline kom ned til meg,deretter tok vi turen ut, der var vi vært helt til i kveld. Min helg har egentlig bare betsått av å være ute som er ganske kjedelig for dere å lese om, så nå skal jeg heller legge ut noen outfit-bilder jeg tok hinn dagen. SÅ FÅR DERE HA EN FANTASTISK FIN HØSTFERIE VIDERE!♥


SKO, CONVERSE/ BUKSE, DR.DENIM/ GENSER, H&M/ SJORTE,H&M/ DONGRI JAKKE, GRAND CANARIA

ENDELIG

03.10.2014
19:08

Hei alle sammen!

Nå er det endelig høstferie, noe som skal bli helt fantastisk deilig. Sove lenge, ikke stresse med skolearbeid, bedre tid til å blogge og ja masse annet! Nå om en times tid skal jeg ut å være med folk, det blir kjempe koselig. Skal dønn bare nyte denne uken med fri og ta livet helt med ro! Spørsmålrunden kommer senere i uken så vær oppdatert på bloggen. Ha en herlig fredag videre og kos dere i høstferien! Snakkes fine folk<3

Snart helg!

02.10.2014
15:20

Hei alle fine lesere! 

Nå har jeg nettop kommet hjem fra skolen, i dag luttet i i 3 tiden... Utrolig kjedelig.Jaja, lange dager på skolen er bare helt forferdelig noen ganger, itillig til min veldig dårlige tålmodighet så blir d mye verre. Dagen i dag går til å øve på en Rle-prøve som vi har i morgen, også bare slappe av egentlig. Men alle sammen, i morgen er det frdag som betyr helg, og da har vi fri nese ute pga høstferie, det blir kjempe deilig! Jeg er jo allerede blitt skolelei så det passer hvertfal bra for meg!! Nå skal jeg bare sise litt så snakkes vi i kveld eller i morgen, har noen outfit bilder til dere fra i går, men må få de av synnis først. Ha en fin dag videre! 

 


Outfit, suturday

30.09.2014
18:52


Pusejakke, River Island/ Sko, converse/ Bukse, Gina tricot/ Sjerf, kristel/ Genser fra nettet, vet ikke hvor?

 

Taco date

30.09.2014
16:22

Halloen alle sammen! 

I dag har hele 10.trinn vært på ett eller annet yrkes greier i vestlandshallen, det var urtolig kjedelig, hhaha. Etter det så gikk jeg og bestevennen min(Camilla) på butikken å kjøpte inn til taco. Det smakte kjempe godt! i dag skal vi sikkert bare slappe av en stund også tar vi sikkert turen ut senere i kveld elns. Men i helgen tok jeg noen outfit bilder med min søster, så de kommer mest sannsynlig ut i kveld, så stay tuned! ♥ Ha en koselig ettermiddag videre! 

 


Sleeping beauty


Den genseren er elsk, egentlig matilde sin.. hehe 

Kino dag

29.09.2014
19:02

Hei alle fine! 

I dag har hele 10.trinn vært på kino i byen, det var egentlig ganske greit, men filmen ga jo ingen mening i mitt hode hvertfall.. hahha, jaja vet faktisk ikke hva den het engnag, en eller annen dyre film med krig osv.  Etter det måtte vi tilbake på skolen for å ha en time? skjønner ikke hva det var mening med heller. Jaja nok prat om skolen, mye jeg ikke skjønner der for å si det sånn.

Nå har jeg nettop spist god middag med familien og bakt skillingsboller, kjempe koselig å ha en dag med bare familien av og til også! Resten av dagen i dag skal jeg bare slappe av hjemme og ta livet med ro, sikkert se litt på serier senere i kveld. Har bare to episoder av pretty little liars igjen, så det blir litt trist. Elsker jo den serien så masse for tiden. Da snakkes vi skjønninger! 

 


I helgen kjøpte eg forresten nye øyenvipper og et hårbånd fra glitter. 

 

3 dager fri

27.09.2014
12:11

Hei alle fine!

Ville bare si sorry for så lite opdateringer de siste dagene! Men har hatt så mye skole greier osv så dere skjønner sikkert at det er vanskelig å sette seg ned hver dag å skrive å ta bilder osv. Itilleg så er jeg hos min far i helgen, så da har jeg ikke data, men kan sikkert blogge fra tlf. I morgen eller mandag kommer jeg hjem igjen til mamma så da blir det blogging igjen, ordentlig blogging!! Snakkes i kveld??

Dårlige bilder men jaja, skal prøve å fikse noe bedre til i kveld elns..

Spørsmålsrunde!

23.09.2014
21:20

hei dere! 

Nå som jeg har hatt bloggen i en liten uke så tenkte jeg at dere kunne bli litt bedre kjent med meg, så da er vell det snart på tide men en liten spørsmålrunde. Jeg elsker selv sånne innlegg der de skriver fakta om seg selv, så om dere gjør det så kan dere bare sende inn alt mulig spørsmål som dere lurer på! Elsker å svare på spørsmål og skrive om meg selv så da passet dette kjempe bra. 

Over til dagen i dag. I dag sluttet vi i 2-tiden så da gikk jeg, sarah synnøve og kjærsten til synnøve og tok sol etter skolen. Må jo holde på brunfargen, har ikke tatt sol på ca 3 måneder så det var vell på tide etter et jeg har mistet ganske mye av brunfaregen etter to uker i syden. Etter det gikk jeg bare hjem å spiste og snakket med mamma, hahah. Nå ser jeg på pretty little liars, elsker den serien, liker dere også den? Er halveis i sesong 3, så det er vell nå set er spennende. Ha en fin kveld videre, så snakkes vi i morgen! Ble desverre ikke noe outfit i dag, fordi jeg gikk med joggebukse i hele dag, så det kommer vell i morgen.. 

Tidelig dag

22.09.2014
17:45

Hei alle sammen! 

I dag er det mandag, kjipeste dagen i uken, men egentlig synes jeg ikke det lenger nå i 10 klasse fordi vi slutter kvar over ett! det er ubeskrivelig deilig når det itilleg er mandag og ja, dere skjønner meg helt sikkert det jeg mener. Så denne uken har jeg en presentasjon, en prøe og en innlvering, så da blir det kanskje ikke så mye oppdateringer her på bloggen, får se hva jeg klarer å få til! Men jeg prøver så godt jeg kan.

I går tok jeg noen kjappe bilder før jeg gikk i beøsk av hva jeg gikk med, så jeg tenkte jeg kunne vise dere det i dette inlegget. I kveld kommer outfitet fra i dag btw, så huks å sjekk boggen i kveld! ha en strålende dag videre. 

Hverdags sminke

21.09.2014
15:58

Hei alle søte! 

I dag tenkte jeg å skrive litt om hverdags sminken min. Før brukte jeg ikke så mye hudsminke og den slags, men nå for tiden så gjør jeg det. så da kan jeg skrive litt om hva jeg bruker i ansiktet osv. 

Foundation fra Fit Me, farge 225/ kost fra everday minerals. disse to er jeg kjempe fornøyd med, de fungrere bra begge to. 

Pudder/bronser fra Fit Me, farge 200s og kost fra ecotols, den erkjøpt på apoteket her i Bergen. 

Vippetang fra h&m, maskara fra Loreal Pris. 

falske vipper og lim fra kicks, parasett (hsuker ikke ) Dette bruker jeg av og til om jeg ikke orker masara. Pluss at jeg føler meg mye mer vell og finere med falske vipper enn mascara. Tørre lepper eller tør hud. Om jeg har tørre lepper eller tør hud så bruker jeg dette, det hjelper ekstemt masse spesielt om vinteren! Carmex fra Cubus og Krem fra Vaseline Intensive Care. 

Håper du likte innlegget mitt om hverdags sminken min. Kan sikkert legge ut video neste gang om dere vil det! 

summer holiday!

21.09.2014
00:26

hei dere! 

Nå tenkte jeg å srkive litt om min sommer ferie, og legge ut litt bilder. Dette er jo ganske vanlig at bloggere gjør så da kan jo jeg også bare fyre løs med masse bilder fra min sommer i 2014! Jeg elsket hvertfall å lese sånne innleggselv så jeg håper du liket mitt innlegg! 

MALLORACA: 

Jeg var en uke i mollrca (PALMA) med min bestevenn synnovealise.blogg.no! Det var en utrolig fin opplevelse for meg, og ikke minst stedet var så fint! Det er hvrtfall et sted jeg vil reise tilbake til, helt fantastisk. Stranden var perfekt, resurantene og ikke minst hotellet vårt. Det var så fint, basenget, stole, salongen og bare alt var veldig fint der inne. 

 


fineste resuranten mitt i palma by! 


standart frokost hahh 

HELLAS: 

Da kan vi gå over til Hellas med sarah. det er min andre bestevenn, jeg var også med sarah sin familie til hellas i en uke. Det var en uytrolig fin opplevelse det også, elsker syden super masse! Men det var mer en slags "slappe av" ferie føler jeg. Vi var på en liten øy som heter Syros, der familen til sarah kjenner et par folk som også reiser det hvert år. På syros er det sjeldnt butikker som klær osv. Det var mer stans ferie eller bassenget selfølgelig. Vi hadde privat basseng så det var veldig avslappende itilleg til at vi bodde i en slags leilighet som lå hvesiden av 3-4 andre leiligheter. Selve reien til Syris er helt forferdelig skal eg si deg, da flydde vi først til santorni kl.6-7 tiden på morningen, så måtte vi ta to båter som tok ca. 4 timer til sammen, itilleg er setene på båtene veldig vonde å sitte i, men det var jo verdt det når vi var  framme! 

 

Ja, håper dere likte dette inlegget! mye lasting av bilder nå... hhah. Dette var hvertfall min sommer og det var to fantastiske turer begge to, uten tvil!  

20.09.2014

20.09.2014
23:05

hei folkens! 

Nå har jeg nettop kommet hjem fra en lang og stressende dag. I nesten hele dag har jeg vært med venner, først i dag morges kom betsvennen min tonje ned til meg, også spiste vi grøt til frokost, hihi. Etter det gikk vi på butikken å kjøpte middag og snop til lille broren min, også tok vi bare turen ut og der har jeg vært til ca nå. Men jeg har også vært innom stakkars synnøve som ble syk i natt, spydde og hele pakken, god bedring fra meg lile bebien min! Ha en fin kveld videre skjønninger. 
Kosy sleep over!

19.09.2014
22:40

Hei alle søte!

Nå har nettop meg og synnis slått oss ned i sofaen med en god kopp "camomille te" , utorlig god slutt på fredagen! (ENEDELIG HELG) Vi har jo begge veldig vondt i halsen begge to så da var jo det ganske så passende også. I dag har jeg egentlog bare vært ute med camilla og noen gutter og sett på en trening til de. Etter det tok jeg turen opp til synnøve og spiste god pizza med familen. den familien er så god, elsker de. Men no skal vi fortette å drikke god te og bare snakke hele kvelden, og bare ta livt helt med ro. Ha en god kveld videre folkens så snakkes vi morgen! 


Synnoveslise.blogg.no , beøsk den! 

 

Sosiale medier

18.09.2014
22:21

god kveld alle sammen! nå har jeg nettop hoppet i koseklærne og skal lage med nudler til kvelds, det er så godt! hahha , men jaja jeg tenkte at om dere har lyst å ta kontakt eller følge med ander steder enn på bloggen så kunne jeg skrive det under. Om jeg ikke er så flink til å oppdatere dere en dag så kan dere følge med på meg andre steder enn på bloggen. 

INSTAGRAM: Camillaanilsen

SNAPCHAT: Camillasn99

KIK. Camillasn99

TWITTER: Camillasvendsby

FACEBOOK: Camilla Nilsen 
SEN DAG

18.09.2014
15:30

Heisann dere!

Nå er jeg nettop kommet hjem fra skolen, i dag sluttet vi halv 3 så det var så deilig å komme hjem. I dag har jeg egentlig vært syk så da er det jo ekstra gøy å være på skolen vettu. Bihulebettenelse og hoseter som bare fanken:(( jajaj får vell bare holde ut, men i morgen er det jo helg så det blir bra! Har ikke lagt så mye planer for helgen men jeg oppdaterer dere i morgen etter skolen elns. Ha en fin dag videre søtinger ??

Friends day

17.09.2014
22:07

Hei alle herlige dere! 

Sorry for sen oppdatering i dag, men har desverre ikke kommet hjem før nå så håper dere skjønner at det ble innleg nå. Men i dag har jeg hvertfall vært ute med masse venner og kost meg. Alltid like gøy å være ute hele dagen med venner, jeg elsker hvertfall å være masse ute! Noen andre som er enig? Men hvertfall så skal jeg ha en spørsmålsrunde senere i uken så dere kan stille masse spørsmål og bli bedre kjent med meg gjennom svarene mine osv, tenkte jeg kunne ta det på video, men vet ikke helt enda. Eller så kan jeg ha sånn friends tag? Kommenter under hva dere vil, blir utrolig takknemmelig for det! Det var vell ikke så mye mer å si nå, sov godt og drøm søtt! haha 

 Stygt bilde fra i morges, men jaja.. 
OOTD

16.09.2014
16:54

OOTD- outfit of the day
Pannekaker

16.09.2014
16:29

Heisann! I dag ble Karoline med meg hjem etter skolen og vi hadde i oppdrag å lage middag til familien, vi bestemte oss for å lage pannekaker. I begynnelsen fikk vi det ikke helt til, noen pannekaker revnet og noen ble svidd haha, men etterhvert begynte vi å få mer teken. Til slutt stod vi igjen med 8 brukenes pannekaker og en "happyfamily".


Outfit innlegg kommer ut på bloggen senere i kveld!

Velkommen til min blogg

16.09.2014
14:21

Hei alle sammen! Nå har jeg altså da bestemt meg for å gjøre ett nytt forsøk på blogging. Jeg har hatt noen blogger før som mindre, men denne gangen har jeg tenkt å ta det mer seriøst. Jeg har tenkt å blogge litt om hverdagen min fra dag til dag som går og legge ut en del bilder. Da håper jeg du liker bloggen min, og jeg blir bare glad for kommentarer om hva dere syntes om bloggen min. 


Camilla Nilsen 15, Bergen
Heisann! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen by. Her har jeg tenkt og skrive litt om hverdagen min dag til dag og legge ut litt bilder, håper du liker bloggen min

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits